måndag 12 april 2010

Glimtar av Asien

Då var det dags igen!
Dagens inlägg vill vi tillägna Stefan Mildén som idag fyller 30 år! Grattis Stefan!


"Tänk fotboll, världskrig och sårskorpor" mumlade Robin tyst för sig själv, väl medveten om att en erigerad penis var den största dödsorsaken bland murklättrare.


Walt Disney hade vänligt men bestämt avböjt Magnus erbjudande om rättigheterna till "Spin-offen" Musche-Pigg.


Robin hade hört ryktena om snuskgubben som höll till i dessa delar av skogen men hade bestämt sig för att ignorera dem. Någonting han länge skulle få ångra..


Stämningen i tomteverkstaden var obehaglig och åtgärder hade vidtagits sedan en tomtenisse tidigare under veckan hade hittat ett paket innehållandes två kastknivar, sprängmedel och en stor bajskorv adresserat till Magnus Kindlund.


Så mycket japanska kunde Robin för att på stenen kunna utläsa orden "Nils was here, but now he is not. Now he is behind you pinching your but"


Döende av törst kan man säga att Magnus blev minst sagt besviken när han till slut hittade en vattenkälla och det visade sig att den i själva verket var ett konstverk helt i cellofan och frigolit.


Man kan ana den förvåning som infann sig hos Robin när polismannen helt plötsligt utbrast "you know I´m bad" och därefter Moonwalkade bort i horisonten.




Markus lämnade sällan huset. Inte så mycket för att det var byggt 4 meter upp i luften på en mur och inte hade någon ingång utan mer för att han led av ett extremt fall av hemlängtan.


3:e klassaren Henry skrattade högt när han tänkte på hur han tidigare hade lurat sin bäste vän Roland att på dagens musiklektion sjunga "Ekorrn satt i rullstol" istället för i granen som låten faktiskt går.

1 kommentar:

  1. Alltså jag skrattar ihjäl mig! Så jävla kul! Murklättraren. haha!

    SvaraRadera